Roditelji i djeca rame uz rame na sportskim terenima

(G.Č.ŠVERKO)
(G.Č.ŠVERKO)

Kada je pokrenuta, bila je jedinstvena takve vrste u Hrvatskoj, a sada je doživjela svoje šesto izdanje, buzetska Obiteljska olimpijada. Natjecanje za velike i male na zelenom travnjaku Nogometnog igrališta okupilo je 32 obitelji, gotovo 130 sudionika, što u navijačkoj što u natjecateljskoj ulozi, koje su toplo proljetno poslijepodne provele zajedno i time obilježile Međunarodni dan obitelji.

Tome valja pridodati 30 volontera koji su se pobrinuti da i ovogodišnje izdanje protekne u dobrom raspoloženju i fair playu. Roditelji su rame uz rame sa djecom trčali u vreći, skakali, nadmetali se u bacanju loptica, nizanju perlica i u devet igara osvojili ravnih 27 medalja. U igri Vezivanje konopa prva je bila obitelj Elvisa Lakovića, druga Nenada Jermaniša, a treća Jasmina Mustafića.

U igri Loptice prva je bila obitelj Roberta Nežića, druga Alena Ravnića, a treća Nenada Ratoše. U igri Vruća lopta pobijedila je obitelj Saše Majera, druga je Gorana Divjaka, a treća Roberta Nežića. U nizanju kuglica na prvom mjestu je obitelj Denisa Podreke, na drugom Alena Ravnića, a na trećem Samuela Rupene.

U Proljetnoj slagalici najuspješnija je bila obitelj Alena Ravnića, druga je bila obitelj Alena Tirella, a treća Samuela Rupene. U igri Gledaj, pamti, piši, prva je bila obitelj Sanjina Para, druga Nenada Jermaniša, a treća Damira Prodana. U igri Košara prva je bila obitelj Alena Tirella, druga Ivana Vitasa, a treća Vedrana Fonovića. U igri Pločice i krugovi prva je bila obitelj Vinka Jermaniša, druga Sanjina Para, a treća obitelj Pavletić Pensa Hrvatin, a u skakanju u vreći prva je bila obitelj Jasmina Mustafića, druga Mladena Vilića, a treća Josipa Kneževića. (Gordana ČALIĆ ŠVERKO)

VIŠE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU OD SUBOTE

 


Podijeli: Facebook Twiter