Rodio se istog datuma kad i otac i djed

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sin, otac i djed iz engleske pokrajine Essex, rodeni su istog datuma. Prema nekim procjenama, izgledi da se to dogodi su jedan naprema 272.910.

Mali Benjamin Fox stigao je na svijet 8. svibnja, istog datuma kada je roden njegov otac Lee i djed Harry, piše Sarajevo-x.com.

Otac Lee bio je zapanjen kada mu je babica otkrila kako ocekuje da ce svoj 35. rodendan proslaviti rodenjem sina. "Nema šanse da se to dogodi. Tog dana moj otac i ja slavimo rodendan", odgovorio je Lee babici. "Beba može biti rodena ranije ili kasnije. Nikad nismo mislili da ce se roditi baš 8. svibnja."

Leejeva 33-godišnja supruga Lisa Baker u bolnici King George provela je 36 sati prije no što je rodila Benjamina. "Radala sam 36 sati i šalili smo se da Benjamin ceka 8. svibanj", rekla je ona.

Djed malog Benjamina umirovljeni poduzetnik je u trenutku Benjaminovog rodenja igrao golf. "Bilo je prekrasno kada se Lee rodio na moj rodendan, ali jednostavno nisam vjerovao da ce se i unuk roditi isti dan. On je najbolji rodendanski poklon ikad", rekao je presretni djed.


Podijeli: Facebook Twiter