Rođendansko slavlje uz koncert četiri benda

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U pulskom klubu Uljanik u petak se održava rođendanski koncertni maraton, i to u povodu pet godina emitiranja emisije "Metalurgija" na Radio Puli. Koncert počinje u 22.30 sati, a nastupit će pulski Mortal Divinity i Flanger Danger, labinski Elyn Porter i riječki One Possible Option.

Glazbena emisija Metalurgija pod uredničkom i voditeljskom palicom Karla Mirkovića, emitira se na HRT Radio Puli od rujna 2010. svakog utorka od 22.30 sati do ponoći. U njoj su gostovali, pričali i družili se mnogi glazbenici, fanovi i ljubitelji žestokog zvuka. Osim predstavljanja bendova, glazbenika i njihovog stvaralaštva, u emisiji se mogu čuti novosti i zanimljivosti iz svijeta metala te srodnih glazbenih žanrova. Ulaz na koncert u Uljaniku je slobodan, a svirka će početi točno u najavljeno vrijeme, jer će se cijeli koncert moći slušati uživo u direktnom prijenosu na Radio Puli ili na live streamingu.

Svi bendovi koji nastupaju u petak u Uljaniku dobro su znani na hrvatskoj i inozemnoj metal i alter sceni, a gotovo svi imaju i nedavno objavljene albume - Mortal Divinity objavio je EP "Deceptive Perfection", Flanger Danger su ovih dana objavili spot za pjesmu "Da li ti se čini" s njihova istoimenog albuma prvijenca, rock grunge stoneri Elyn Porter osvojili su niz nagrada na brojnim natjecanjima i gitarijada te su objavili singl "Električni slikar", a One Possible Option su najavili da će u petak odsvirati dio novih pjesama koje će se naći na predstojećem izdanju. (T. TIDIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter