Rođendansko slavlje Rock Caffea uz pulske bendove

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Skoro dva desetljeća u Puli djeluje Rock Caffe, dobro znani klub koji njeguje rock svirku, a koji je u petak koncertno u šatoru na Portarati u sklopu manifestacije RockTarata obilježio svoj 19. rođendan.

Nastupile su redom pulske rock snage, koncertna večer krenula je s dva autorska benda – prva je nastupila grupa 052, nakon njih Oliver Kovach, a slavlje pod šatorom pred brojnom publikom koja je plesala i pjevala zatvorio je kućni bend Rock Caffea Muha, Veco & Company s repertoarom rock covera.

Vlasnik Rock Caffea Mirko Mocko zahvalio se publici i glazbenicima na podršci, jer, kako je rekao: "Svi vi zaslužni ste što Rock Caffe slavi danas svoj 19. rođendan".

RockTarata u šatoru na Portarati do 31. prosinca predstavlja svake večeri od 20 sati koncertni program – tako večeras nastupa Zabranjeno pušenje, a u nedjelju će se predstaviti pobjednici ovogodišnjeg Croatian Blues Challengea, grupa Zamba, te pulsko-riječki sastav Rock Queens.

Sljedeći na programu su 23. prosinca Franko Krajcar & Indivia, 24. Big Wave, 25. Dogma, 26. Neno Belan & Fiumens, 27. prosinca je humanitarni koncert za pomoć udruzi Ruka šapi, kada će nastupiti Libar i CherryBombz, 28. je na programu Bad Name, 29. Atlantida i Hombe, 30. Limunova pita i Barbari, a za doček Nove godine pod šatorom sviraju Muha, Veco & Company. (Napisala i snimila T. TIDIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter