Rođendanski party Rovinj FM-a

(D. MEMEDOVIĆ)
(D. MEMEDOVIĆ)

Radio postaja Rovinj FM koji djeluje u sklopu tvrtke Media FI d.o.o. iz Rovinja, u petak će proslavit svoj drugi rođendan. Rođendanski party, koji starta u 18 sati, održat će se na lokaciji stare željezničke stanice. Kako saznajemo, za nezaboravnu feštu pobrinut će se grupa Nola, Night Express, Mateo Pilat i gosti, a uz brojne uzvanike, rođendan neće propustiti ni Tony Cetinski. Također, važno je istaknuti i da je party otvorenog tipa, i da su svi slušatelji Rovinj FM-a pozvani.

Kako doznajemo od direktora Rovinj FM, Igora Frankovića radio postaja krenula je s emitiranjem 10. kolovoza prije dvije godine.

- Naime, točno je 10. kolovoza 2015. godine rovinjska radio postaja krenula s emitiranjem na veliko zadovoljstvo publike koja je strpljivo čekala da ponovo imaju baš svoj radio da bi samo dvije godine kasnije, i prema službenim istraživanjima slušanosti, postali prva rovinjska i treća istarska radio postaja, kaže Franković. Dodaje i da ova postaja emitira urbani i dinamični program koji, pored ostalog, njeguje kulturu, lokalne tradicionalne, kulturne i jezične vrijednosti.

Njihovu publiku čine ljudi od 7 do 77 godina, a uigrana voditeljska ekipa vrlo često je domaćin raznih gradskih događanja i eventa. Iz istog razloga na njihovoj/našoj rođendanskoj proslavi neće izostati dobre zabave i glazbe. (N. ORLOVIĆ RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter