Rodendanske cestitke Rock Caffeu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Za desetljece i pol uspješnog rada Rock Caffea cestitke je u petak vlasniku i voditelju ovog kluba Mirku Mocku uputio i pulski gradonacelnik Boris Miletic na konferenciji za novinare održanoj u komunalnoj palaci.

"Zbog promicanja kulture i stvaranja mjesta gdje se mladi i stari mogu družiti i uživati u koncertima, osjecao sam potrebu odati priznanje Rock Caffeu i vlasniku Mirku Mocku, koji je dokaz da privatna inicijativa može uciniti puno za grad", rekao je Miletic hvaleci bogat program unutar samog kluba u kojem je kroz 15 godina održano više od 600 koncerata, na koje je ulaz uvijek besplatan, kao i brojne prezentacije, promocije albuma i spotova, projekcije koncerata i dokumentarnih filmova u sklopu programa Rockovizija, slušaonica autorskih skladbi rock i alternativnog izricaja s podrucja Istre, te Todorov antistand up show.

Gradonacelnik je Mocku urucio i rodendanski poklon - ukrasni grb grada Pule te 10 tisuca kuna iz pricuve gradonacelnika da bi "i u ovim teškim vremenima nastavio obogacivati kulturni i zabavni program grada". Mocko je zauzvrat gradonacelniku poklonio majicu s logotipom Rock Caffea, "da mu ne bi više bilo neugodno doci u odijelu".

"Zahvaljujuci gradonacelniku uspio sam organizirati i program na Portarati unatoc kašnjenju zbog raznih poteškoca", izjavio je Mocko. Bogati program u šatoru u centru grada odvijat ce se od 26. do 30. prosinca, a osim vecernjeg programa, u sklopu kojeg ce od 18 sati nastupiti Zinedin Zidan, Franko Krajcar & Indivia, Double Dose & VIS The Thunderbirds, Drugi Nacin & Night Express, te ce se održati i koncert iznenadenja, ponudit ce i zabavu za jutarnju smjenu, od 10 do 14 sati, kada ce svirati Acoustic Duo Muha & Vedran.

Rock Caffe je službeno otvoren 20. prosinca 1994., a jedan od prvih koncerata koji je održan u ovom klubu jest onaj grupe Nola, pocetkom 1995.


Podijeli: Facebook Twiter