Rod Stewart nakon 34 godine broj 1 u Britaniji

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Britanski pjevač i tekstopisac Rod Stewart uspio se nakon 34 godine plasirati na prvo mjesto britanskih top-ljestvica albuma sa svojim novim albumom "Time", i to samo tjedan dana od njegova objavljivanja, piše britanski BBC.

"Time" je Stewartov novi studijski album objavljen 13. svibnja u Velikoj Britaniji a tjedan dana ranije u SAD-u i Kanadi. Ujedno je to prvi njegov album s novim materijalima u dvadeset godina, a inspiraciju je za njega našao u pisanju svoje autobiografije. Stewart se posljednji puta na prvome mjestu britanskih ljestvica top-albuma našao 1979. s albumom "Greatest Hits Vol 1". Na drugome se mjestu ovoga tjedna nalazi debitantski album mlade britanske pjevačice i tekstopisca Gabrielle Aplin "English Rain", a na trećemu treći album Vampire Weekenda "Modern Vampires of the City".

Prošlotjedni broj jedan, "The Shocking Miss Emerald" nizozemske jazz pjevačice Caro Emerald pao je na četvrto mjesto.

Od novih favorita ističe se na šestome mjestu "A", prvi novi album u devet godina bivše pjevačice skupine Abba Agnethe Faltskog. Na top-ljestvicama singlova, francuski elektro sastav Daft Punk zadržao se na prvome mjestu četvrti tjedan zaredom. Passenger, alter-ego pjevača/tekstopisca Mikea Rosenberga, sedmi tjedan za redom nalazi se na drugome mjestu s "Let Her Go", a na trećemu je mjestu američka mlada zvijezda Demi Lovato s hitom "Heart Attack". (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter