RockTarata: Nola, Urban&4, Radio Aktiv, Neno Belan…

Grupa Nola
Grupa Nola

Na pulskom Trgu Portarata svakodnevno se u šatoru održavaju koncertne večeri i to u sklopu manifestacije RockTarata u organizaciji pulskog Rock Caffea.

Šator se svake večeri otvara od 20 sati, a koncertni program počinje od 21 sat. Ove subote nastupit će pulska Nola, grupa koju čine Gabrijela Galant Jelenić i Marijan Jelenić, a za pjesme kao što su "Dio tebe", "Iznad oblaka", "Osmijeh", "Do kraja", "Ljubiš me" i druge, kažu da su njihove životne priče.

U nedjelju na RockTarati koncert će održati Urban&4, sastav predvođen karizmatičnim Damirom Urbanom, a koji u svojoj dugogodišnjoj karijeru nižu pregršt uspjeha zahvaljujući prepoznatljivom i uvijek originalnom autorskom potpisu.

U ponedjeljak nastupa rock reggae world music sastav Radio Aktiv, dobro znan po odličnim energičnim nastupima nabijenim pozitivom, a u utorak pak je najavljen koncert pulsko-zagrebačkog sastava Bad Name. U srijedu, 30. prosinca, nastupa Neno Belan i Fiumensi, a za doček Nove godine, u šatoru na Portarati nastupa splitski sastav Čuvari svirala. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter