RockTarata - 14 koncertnih prosinačkih večeri u Puli

Ženski rock sastav Rock Queens premijeru je imao na lanjskoj RockTarati (arhiva)
Ženski rock sastav Rock Queens premijeru je imao na lanjskoj RockTarati (arhiva)

Tradicionalna manifestacija RockTarata, petu godinu zaredom, održat će se od 18. do 31. prosinca u šatoru na pulskom Trgu Portarata. U 14 koncertnih večeri u središtu Pule nastupit će 30-ak izvođača; ulaz na sve koncerte je besplatan, a počinju svake večeri u 20 sati. Manifestaciju organizira pulski Rock Caffe, uz suradnju Grada Pule i Turističke zajednice grada Pule.

Publiku će ove godine, među ostalim, zabavljati Psihomodo pop, Zabranjeno pušenje, Neno Belan i Fiumens, Franko Krajcar i Indivia, Dogma, Barbari, klapa Libar. Nastupit će i ovogodišnji pobjednici Croatian Blues Challengea, grupa Zumba, kao i ženski rock sastav Rock Queens, koji je svoju koncertnu premijeru imao na prošlogodišnjoj RockTarati.

Tradicionalno, rođendan Rock Caffea 20. prosinca proslavit će se uz koncertni rock maraton više sastava, a jedna je večer organizirana i za humanitarnu akciju za pomoć udruzi "Ruka šapi".

Koncertni ciklus otvara grupa Night Express, a za doček Nove godine Puljane će zabavljati kućni bend Rock Caffea - Muha, Veco & Company. (Z. ANGELESKI)


Podijeli: Facebook Twiter