Rock'n'rollom protiv kiše i blata

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tradicionalni Black Point Winter Party, moto susret u organizaciji MK Black Point, održan je sinoc na šišanskoj Svetici. Ni uporna kiša nije sprijecila više stotina posjetitelja da se naguraju u prostrani nekadašnji vojni hangar, gdje je vecer protekla u prijateljskoj atmosferi uz zvuke dobro znanih rock klasika. Na pozornici su tako preksinoc publiku zabavljala dva istarska benda - mladi umaško-grožnjanski Big Bang te dobro znani veterani istarske scene Night Express.

Grupa Big Bang, koju cine pjevac Goran Balaban, gitaristi Dorian Šestan i Marko Vojic, bubnjar Martin Papac i basist Alen Poljak, osnovani su prije godinu dana, a preksinocnji nastup im je bio prvo koncertno predstavljanje na Puljštini. Vidljiv nedostatak iskustva na pozornici, mladi su glazbenici nadoknadili entuzijazmom, te ih je publika nagradila aplauzima za izvedbe rock klasika grupa poput Ramones, AC/DC, Guns'n'Roses i drugih. Nakon njih su odlicno uigrani Night Express, pojacani brass sekcijom, preuzeli pozornicu i energicnom svirkom rasplesali publiku, koja je i veci dio veceri pjevala s grupom brojne rock i funk hitove.

Moto klub Black Point djeluje šest godina, a clanovi kluba kažu da su vrlo zadovoljni odazivom posjetitelja, medu kojima je bilo i motorista pristiglih iz cijele Hrvatske, zatim Slovenije, Austrije, Italije i Njemacke. Doduše, zbog kiše i poprilicne kolicine blata motora je bilo tek nekolicina, no, kažu organizatori, cilj susreta je dobra zabava i druženje, a sudeci po preksinocnoj veceri, u svojem naumu su uspjeli.


Podijeli: Facebook Twiter