Rock na Portarati

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Rock Caffe u suradnji s Gradom Pula i Turistickom zajednicom i ove ce godine organizirati bogat predbožicni i novogodišnji program na Portarati koji ove godine nosi naziv "RockTarata na trgu Portarata". Pod grijanim šatorom velicine 300 cetvornih metara, svakodnevno ce se od 19. do 31. prosinca u dva termina, od 10 do 14 te od 18 do 24 sata održavati brojne manifestacije.

Jutarnji, odnosno poslijepodnevni dio programa u šatoru rezerviran je za gastro program "Prosinac u padeli". Svakog dana od 10 do 14 sati ondje ce se održavati tematski gastro program uz razlicite menije. U vecernjem dijelu programa, uz glazbu po izboru DJ-a, svakog dana ce se održavati koncertni programi koji pocinju tocno u 19 sati. Tijekom 14 koncertnih veceri nastupit ce brojni izvodaci, a svake je veceri osiguran i after party u Rock Caffeu za one koji željni dodatne dobre zabave uz rock glazbu.

Ulaz na sva zbivanja je besplatan, a veliko finale programa RockTarata je docek Nove godine uz nastup cak dva benda - splitskih Cuvara svirala i pulsko-fažanskih VIS The Thunderbirds. Za one najidržljivije kojima zabave nikad dosta, Rock Caffe je organizirao nastavak novogodišnjeg slavlja pa ce tako prvog dana nove godine nastupiti Night Express. Istovremeno, u Rock Caffeu ce redovno, kao i svake subote, nastupati uigrani trio rock virtuoza - kucni bend Rock Caffea - Muha, Veco i Lego. (N. S.)

Koncerti na Portarati (svi pocinju u 19 sati)

19. prosinca Franko Krajcar i Indivia
20. prosinca 17. godina Rock Caffea - nastupaju Manekeni, High Life, Double Dose i Fault
21. prosinca Vecer uz Twin Horn band i Fault
22. prosinca Telefon Blues Band & Double Dose
23. prosinca Humanitarni koncert za pomoc udruzi Ruka šapi - VIS The Thunderbirds, 052 i drugi
24. prosinca Rock Christmas Night: Tasha & friends + Bad Name
25. prosinca Dogma
26. prosinca Nola + Todorov Antistand Up Show
27. prosinca Blagdan Band & Oliver Kovach
28. prosinca Radio Aktiv
29. prosinca Pozdrav Azri & Monah
30. prosinca St!llness
31. prosinca Cuvari svirala & VIS The Thunderbirds
1. sijecnja Night Express


Podijeli: Facebook Twiter