Rock 'n' roll lijeci sve probleme

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Rock Caffe proslavio je 16. rodendan u šatoru na Portarati, gdje su u ponedjeljak nastupila cetiri sastava, od kojih su glavni ipak bili Manekeni, bend koji "uspješno ne postoji vec 10 godina", kako rece basist Cruz.

- Mi smo bend koji se rodio i umro u Rocku. Nademo se jednom godišnje, otprašimo s Mockom "Mašinu" i to nas drži, objasnio je pjevac Debac u ime Manekena dok je uzimao zalet za prvu pjesmu. Nije bilo iznenadenja, sve je bilo opušteno da opuštenije nije moglo biti, "Mašina" je došla na red na sredini seta, a kako je bila prava fešta, pokrenuli su je još jednom na kraju nastupa.

Osim svog velikog hita koji smisao najviše dobiva upravo dok ga izvode s Mirkom Mockom, šefom Rocka, izveli su još dvadesetak, uglavnom autorskih pjesama.

- Rock 'n' roll je stvar koja lijeci sve probleme i sve recesije, zato pijte pivo i j… vam se živo, porucio je Mirko Mocko, šef Rock Caffea s bine, a posjetitelji su to prihvatili.

Publika je šator koji je ove godine proširen za 50-ak kvadratnih metara popunila do kraja tako da je atmosfera bila dobra, potpomognuta cinjenicom da se osim piva i ostalih pica u zraku mogla namirisati i maneštra. Uz to, ulaz je slobodan što je dio posjetitelja iskoristio da slobodno "struji" unutra i van.

Uz Manekene, nastupili su Double Dose, VIS The Thunderbirds i Superfree koji su repertoar popunili obradama. Program se nastavlja u srijedu uvecer humanitarnom akcijom za udrugu "Ruka šapi" i nastupom grupe Night Express od 18 sati.


Podijeli: Facebook Twiter