Rock' n' roll fešta: Bajaga, Atomsko sklonište i TTRT sutra u Pazinu

Bajaga & Instruktori
Bajaga & Instruktori

Momčilo Bajagić Bajaga & Instruktori uz Atomsko sklonište sutra će u sportskoj dvorani u Pazinu održati Uskrsni gala koncert na kojem će nastupiti i pazinski bend TTRT. Budući da su sva tri benda izraziti rockeri, bit će ovo, kako najavljuju, velika rock' n' roll fešta za sve generacije.

Ovo je prvi koncert Bajage & Instruktora u Pazinu, a ujedno i prvi rock koncert u novoj sportskoj dvorani, stoga razloga za dolazak na koncert ima i više nego dovoljno. Na pitanje što očekuje od koncerta u Pazinu Bajaga susretljivo odgovara:

- Ovo će nam biti treći nastup s Atomcima. Mogu reći s našim prijateljima, jer Brunom sam doista prijatelj, dobro se i dugo znamo. Zato mi je izuzetno drago da ponovo zajedno nastupamo. Ovo nam je teći put da sviramo zajedno. Bili smo u Umagu, u Žminju, a sada i Pazinu. Zaista se veselim dolasku u Pazin.

- Kakav program pripremate, što publika može očekivati?

- Svirat ćemo izbor najvećih hitova s dosadašnjih albuma. Povod našeg dolaska nije promocija novog albuma, iako iznenađenja nisu isključena. Svirat ćemo poznate stvari koje publika zna i najviše voli. Mislim da ćemo ispuniti njihova očekivanja.

- Već ste svirali pred istarskom publikom, kako vas je do sada publika ovdje prihvaćala?

- Uvijek smo u Istri imali dobar provod. Imali smo dobre koncerte i uvijek nas je ovdašnja publika dobro prihvaćala. Očekujem da ćemo i u nedjelju zadovoljiti publiku, drago mi je da dolazimo u Pazin i očekujem da ćemo se svi skupa dobro zabaviti. Ne samo u gledalištu i na pozornici, već da ćemo zajedno popiti i koji gutljaj istarske malvazije.

- Što poručujete onima koji su odlučili u nedjelju doći u Pazin na koncert?

- Poručujem da se opuste i da punim plućima uživaju u zabavi koju pripremamo. Vjerujem da moje mišljenje dijeli i moj prijatelj Bruno Langer s Atomskim skloništem. Mi ćemo se, kao i uvijek, potruditi da se predstavimo u najboljem izdanju. Potrudit ćemo se da ljudi na koncertu budu raspoloženi i da ih dobro raspoloženje prati i nakon izlaska iz dvorane. Dakle, vidimo se u nedjelju u Pazinu. Opustite se i uživajte. (Mirjan RIMANIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter