Rock maraton na Portarati

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Od subote 26. prosinca do srijede 30. prosinca svaki dan od 9 ujutro do pola noci pružat cemo zabavu i okrjepu na pulskoj Portarati u prigodno ukrašenom šatoru od 200 cetvornih metara, najavio je Mirko Mocko, vlasnik Rock Caffea.

Rock Caffe slavi 15. obljetnicu djelovanja, a osim bogatog programa u samom kaficu organizira i program pod šatorom pod nazivom Rock na Portarati. Mocko je najavio da ce šator biti ugrijan a ulaz na sve programe je, tradicionalno, besplatan.

U šatoru ce u subotu, 26. prosinca, u 10 sati nastupiti pulski Night Express, a istog dana u 18 sati koncert ce održati splitska grupa Zinedin Zidan, poznata po hitovima "Pantagana" i "Banana Republic". U nedjelju, 27. prosinca, u 18 sati nastupit ce Franko Krajcar i Indivia, a 28. prosinca u 10 sati buzetski Duo Stand By, dok ce od 18 sati zasvirati pulski Double Dose i VIS The Thunderbirds.

Duo Muha i Vedran pobrinut ce se za glazbenu podlogu jutarnje smjene 29. prosinca, dok ce od 18 sati nastupiti pulski Night Express te zagrebacki Drugi Nacin. Posljednjeg dana programa na Portarati, 30. prosinca, u 10 ce svirati Acoustic Duo iz Pule, dok ce u 18 sati nastupiti pulski 052 te rijecki En Face.


Podijeli: Facebook Twiter