Rocky kao mjuzikl u studenome 2012.

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Mjuzikl inspiriran americkim filmom Rocky, ciji je prvi dio snimljen 1976., svjetsku ce premijeru imati u studenome 2012. u Hamburgu.

Mjuzikl ce biti snimljen po prvome od šest dugometražnih filmova o boksacu-amateru, za koji je scenarij napisao americki glumac Sylvester Stallone, ujedno i glavni glumac. Film Rocky I. u blagajne je te godine donio 225 milijuna dolara zarade, a poznato je da je ukupni budžet za snimanje filma iznosio oko 1,1 milijuna dolara. Rocky je 1976. osvojio tri nagrade Oscar.

"Oduvijek mi se svidala zamisao o tomu da Rocky postane mjuzikl", rekao je Sylvester Stalone u priopcenju za novinare što ga je objavila producentska kuca Stage Entertainment.

Za razliku od filma, u kojemu su dominirale scene boksa, glavna tema mjuzikla bit ce ljubavna prica koja se rada izmedu boksaca i sestre njegova najboljeg prijatelja Adrienne.

"Rocky je zapravo prica o ljubavi, jer bez Adrienne Rocky ne bi postigao uspjeh. To je nježno 'životno putovanje' dvoje ljudi, koje ih vodi prema ljubavi", rekao je glumac i scenarist Stallone. Medu glazbom ce se sigurno naci i hit "Eye of the Tiger" iz trecega dijela sage o boksacu.


Podijeli: Facebook Twiter