Rock Caffe sutra otvara koncertnu sezonu

Croatia Blues Challenge u studenom u Rock Caffeu
Croatia Blues Challenge u studenom u Rock Caffeu

Nova koncertna sezona u Rock Caffeu počinje sutra koncertom Twin Horn Benda koji je službeni bend istoimenog motokluba. Tjedan kasnije, u petak, 18. listopada, na istom mjestu nastupa funky groove sastav S.J. Quartet, predvođen Leonom Benkom na klavijaturama, a sastav još čine Davor Milovan Billy (bass), Adriano Bernobić (bubanj), Boro Lukić (gitara) te još nekoliko specijalnih gostiju.

Zadnjeg petka u mjesecu, 25. listopada, nastupit će mlada pulska pjevačica Jasmina Makota koja će sa suradnicima izvoditi jazz, blues i soul skladbe.

Novost je da ovogodišnji 5. Croatia Blues Challenge, nakon Zagreba i Splita, seli u Pulu. U petak, 8. studenog, nastupit će natjecatelji u solo i duo kategoriji; dan kasnije u kategoriji bendova, da bi u nedjelju, 10. studenog, zaljubljenici u blues mogli uživati u nastupima pobjednika u svakoj kategoriji te posebnih gostiju. Za studeni je najavljen i koncert rovinjske grupe Big Wave.

Od preksutra, počinju i tradicionalni subotnji nastupi klupskog benda Muha, Veco & company, dok će Todor seriju anti-stand up nastupa četvrtkom početi u studenome. Ulaz na sva događanja je besplatan, a početak svih programa je u 22 sati. (Z. A.)


Podijeli: Facebook Twiter