Rock Caffe pripremio bogato glazbeno ljeto na Kaštelu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Rock Caffe pripremio je više događaja za ovo ljeto koji će se održavati u pulskom Kaštelu, u Savičenti i Fažani, a ove godine dovode imena kao što su Amira Medunjanin, John Lee Sanders Meets Rad Gumbo, Ana Rucner, Rambo Amadeus, Neno Belan.

"Bosanska Billie Holiday" Amira Medunjanin, koja je dobro poznata i omiljena među istarskom publikom, nastupit će u subotu u 21.30 sati, večer nakon nje u 21 sat dolazi istaknuti kanadski blueser John Lee Sanders praćen njemačkim sastavom Rad Gumbo, a kao predgrupa nastupit će pulski Delta Blues Gang.

Ljeto na Kaštelu u organizaciji Rock Caffea nastavlja se 9. kolovoza kada nastupa proslavljena hrvatska violončelistica Ana Rucner, dok će manifestaciju zaokružiti megacar Rambo Amadeus.

U jednom drugom kaštelu i to onom u Savičenti u sklopu 2. međunarodnog festivala sira koji počinje 12. srpnja, a u nedjelju 14. srpnja kao finalni događaj čitave manifestacije, Rock Caffe organizira koncert Nene Belana i grupe Fiumens.

Još jedan festival održava se krajem ovog mjeseca, i to u Fažani gdje će se održati šesti Festival uličnih zabavljača i svirača. Uz pregršt zbivanja na fažanskoj rivi i uličicama svoje nastupe će imati i grupe Le Monde, B & The Boops, labinski kantautor Predrag Ljuna te brojni drugi.

Za glazbenu produkciju svih nabrojanih koncerata pobrinut će se firma Sali Trade, a ulaznice za sve koncerte u pretprodaji se mogu naći u Rock Caffeu u Puli na adresi Scailerova 8. Sponzori koncerata su i Grad Pula, Turistička zajednica Pule, Crni vjetar, Povijesni muzej Istre, Glas Istre, Radio Pula i Radio Maestral. (M. RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter