Rock Caffe Orchestra na Kaštelu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Jedinstven glazbeni dogadaj, nastup orkestra sastavljenog pretežno od pulskih rockera pod okriljem Rock Caffea, dogodit ce se u cetvrtak u Povijesnom muzeju Istre na Kaštelu. Bilo vedro ili padala kiša, kako najavljuju organizatori, koncert ce se održati. U slucaju kiše, prostor ce biti natkriven.

Na popisu izvodaca je cetrdesetak glazbenika iz razlicitih branši, ali sve poznavateljima pulske rock scene dobro poznata imena, od Depca, Franka Krajcara, Bilija, Mimija Kinga do Milana Grbica, Branka Šterpina i Nataše Dragun, a kao posebni gosti nastupaju Massimo Savic i Željko Romac, dok ce program voditi Todor.

Na repertoaru su rock klasici u potpuno novim aranžmanima, od kojih neki, što ce biti posebno zanimljivo, ukljucuju i sekcije gudaca te drugo.

Glazbenici ce nastupiti u nekoliko sekcija - blues, jazz i rock, te u sastavima posebno okupljenim za tu priliku. Kako kažu organizatori, bit projekta je druženje pulskih glazbenika, odnosno okupljanje raznih talentiranih muzicara koji ce svoje umijece predstaviti sugradanima kao clanovi jedinstvenog Rock Caffe orkestra.

Ovo je i njihov odgovor svim pesimistima koji uporno tvrde da u Puli nema nicega i da se ništa ne dešava, jer, kako kažu, upravo ce ovaj koncert dokazati da Pula ima puno kreativaca koji mogu predstaviti kvalitetan i zanimljiv program za raznoliku publiku.

Koncert se organizira u sklopu obilježavanja Dana grada Pule, ulaznice se mogu kupiti u Rock Caffeu, te na dan koncerta na Kaštelu.


Podijeli: Facebook Twiter