Robertino snimio pjesmu za MIK

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Istarski glazbenik Robertino snimio je novu pjesmu "Adio more" s kojom ce nastupiti na ovogodišnjim Melodijama Istre i Kvarnera koje ce se održati u lipnju.

Robertino je za ovu pjesmu napisao tekst i glazbu, a kako sam kaže, u njoj se govori o covjeku kojeg je more othranilo i dalo mu sve u životu, ali se na kraju on vraca doma. Zahvalivši se moru, zadnji dio života odlucuje provesti sa ženom i djecom.

Za pjesmu ce vjerojatno biti snimljen i spot, ali za sada se pojavio spot za pjesmu "Lipa si" s kojom je Robertino nastupio na prošlogodišnjem MIK-u. Osim ovog projekta i dalje je vrlo aktivan kao pjevac, tekstopisac i skladatelj, pa zajedno s Vesnom Nežic-Ružic radi i na novoj pjesmi "Dvi beside (ljubav)" koji bi trebala biti gotova za tri-cetiri mjeseca.

Uz to napisao je tekst i glazbu za novi, još neimenovani singl Alena Vitasovica. Takoder, glazbu i stihove napisao je i za pjesmu "Provaj još jedan put" koju pjeva mladi i vrijedni glazbenik Ivan Bottezar iz Vižinade koji je s ovom skladbom nastupio na festivalu Grobnicka skala. Aranžman za "Provaj još jedan put" napisao je Vitasovic.


Podijeli: Facebook Twiter