Robertino ima novu pjesmu "Snivam"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Miljenik istarske i kvarnerske publike Robertino ima novu pjesmu naziva "Snimam" koja se ovih dana počela emitirati na radijskim postajama. Auto teksta i glazbe je sam Robertino, a ta nova skladba snimana je u studiju u Rijeci.

- Radi se o ljubavnoj pjesmi u mom prepoznatljivom stilu. Doduše malo je bržeg ritma, no krasi je mediteranski štih i mentalitet. Pjesma je na čakavštini i iskreno se nadam da će se ljudima svidjeti, kazao je Robertino.

Iako je zadnjih sedam godina nastupao na MIK-u, Robertino je ove godine odlučio uzeti pauzu. To ne znači da po tom planu nije bio aktivan pa će pjesmu "Dvi beside" za koju je Robertino skladao glazbu i napisao tekst na ovogodišnjem izdanju festivala izvoditi Ivan Bottezar.

Robertino ujedno i najavljuje objavljivanje novog CD-a koji bi trebao izaći tijekom godine i koji će se zvati "Dobar dan, živote". Za taj novi album Robertino ima spremno već 14 pjesama, a za sam naslov objašnjava da se radi o naslovu pjesme u kojoj zahvaljuje životu što ga je stavio na pravi put. (B. VINCEK)


Podijeli: Facebook Twiter