Robert Živković dvomilijuntni putnik

Robert Živković Pulaprometov dvomilijuntni putnik (M. ANGELINI)
Robert Živković Pulaprometov dvomilijuntni putnik (M. ANGELINI)

Na autobusnom stajalištu na Giardinima 25. srpnja u 15.52 sati 23-godišnji Robert Živković iz Pule postao je Pulaprometov dvomilijunti putnik.

Robert je naime na gradskoj liniji 2a verificirao svoju beskontaktnu karticu i tijekom pregleda naplatnog sustava ispostavilo se da je upravo on bio vlasnik kartice koja je odbrojala brojku od dva milijuna.

- Sretan sam zbog nagrade i dobro će mi doći. Busevima se inače vozim jer mi je tako jednostavnije, i zbog gužve i zbog parkinga, rekao nam je Robert dok mu je Pulaprometov voditelj naplatnog sustava Dušan Škara uručivao nagradu - mjesečnu autobusnu kartu.

Robert je dobio nagradu i od Glasa Istre, i to mjesečnu pretplatu na naš list. Istaknuo je da vrlo rado čita Glas Istre te da uvijek pronalazi dobrog "štiva" za sebe. Rekao je da doduše više čita portal Glasa Istre, ali novine redovito prelista gdje god stigne.

- Sada ću svakodnevno imati svoj primjerak i veselim se tome, veli nam Robert. Darivanje se nastavlja i u idućim mjesecima kada se očekuje trimilijunti putnik za kojeg su također pripremljene prigodne nagrade. (N. SOFTIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter