Robert Zemeckis ljetovao u Dubrovniku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Robert Zemeckis, američki filmski redatelj, producent i scenarist, jedna je u nizu slavnih osoba koje su se ovog ljeta odlučile odmor provesti u Lijepoj Našoj.

Redatelj koji je svjetsku slavu stekao filmskim hitom "Povratak u budućnost", a Oscara dobio za režiju filma "Forrest Gump", odlučio je u Dubrovnik ljetovati sa suprugom i troje djece. Iako prvi put u Hrvatskoj, poručio je da mu to sigurno neće biti i posljednji. Oduševljen ljepotama Dubrovnika najavio je ponovni dolazak u skorijoj budućnosti.

Otkrio je i da ga je najviše od svega oduševila činjenica da je s obitelji mogao neometano uživati u odmoru, i to u jednom od najljepših gradova na Mediteranu. Na odlasku slavni se redatelj fotografirao za Excelsiorov čuveni "Zid slavnih" - galeriju poznatih osoba koje su boravile u hotelu koji ove godine slavi sto godina postojanja.

Taj će jubilej biti proslavljen jedinstvenim glazbenim događajem na Stradunu - koncertom svjetske glazbene zvijezde Bryana Ferryja koji će 30. rujna nastupiti u pratnji orkestra. Bit će to poklon građanima Dubrovnika, gostima te prijateljima grada i grupacije ALH. (I. Ko.)


Podijeli: Facebook Twiter