Robert Čupev apsolutni pobjednik maratona Fratarski-Bunarina

Robert Čupev (M. ANGELINI)
Robert Čupev (M. ANGELINI)

Ni na jubilarnom 40. izdanju plivačkog mini maratona s perajama između Fratarskog i Bunarine nije bilo iznenađenja. Robert Čupev opet je, jedanaesti put zaredom i trinaesti ukupno, očekivano ''sprašio'' konkurenciju. Premda je bio dvanaest sekundi sporiji nego prošle godine, dok je većina od čak 218 plivača tek zakretala pred hotelom ''Histria'' on se već hladio uz pivo i pobjednički zalogaj. S tek jednom razlikom u odnosu na prijašnje godine, ovoga puta nastupio je kao službeni predstavnik domaćina natjecanja, KPA Uljanik. U čast 40.jubileju i zahvalu organizatorima.

- Mi bismo se također željeli zahvaliti svima koji su sudjelovali na ovom maratonu i koji su došli podržati plivače. Bilo je dosta posla, ali sve je proteklo u najboljem redu i nadamo se da ćemo i idućih godina uspješno organizirati ovo natjecanje. Četrdeset godina je za nama, svake je godine sve teže, ali nadamo se da će ih biti bar još toliko, poručio je Dario Vrbanac u ime KPA Uljanik, nakon uspješno odrađenog jubilarnog izdanja.

Uz nedodirljivog Čupeva, svoju je dominaciju drugim mjestom u ukupnoj konkurenciji potvrdila i legitimna nasljednica njegove supruge Lee Ikić na poziciji prve dame maratona. Tijana Pavelić, članica ronilačkog kluba Mladost Medulin, i proteklih je nekoliko godina redovno među prvih pet natjecatelja, skupa s Anom Jerković koja jučer nije nastupila.

- Znala je što spremam – našalit će se Tijana, koja je odličnim vremenom (13.38) opravdala očekivanja. (D. RAMIĆ KOVAČIĆ, snimio M. ANGELINI)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter