Robert Buzdakin: Konkretna rješenja za krizu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

- Velika mi je želja pomoći svom gradu u pronalaženju konkretnih rješenja za krizu prisutnu u cijeloj Hrvatskoj. Spreman sam predano raditi, a doprinos mogu dati znanjem iz ekonomije i iskustvom stjecanim posljednjih desetak godina. Cilj mi je zadržati postojeća i stvoriti uvjete za nova radna mjesta, između ostalog otvaranjem Buja potencijalnim kvalitetnim investitorima. Razvojem gospodarstva promijenit ćemo činjenicu da su mnogi mladi prisiljeni odlaziti u potrazi za poslom.

Bujama su potrebni novi stalni prihodi da se gradski proračun ne bi više smanjivao te da bismo i samostalno mogli ostvariti niz komunalnih zahvata i projekata iz društvene i socijalne sfere, istaknuo je IDS-ov kandidat za gradonačelnika Robert Buzdakin. 

Za rješavanje krize te vraćanje starog ugleda Bujama koje će biti i sigurna luka onima koji tek dolaze Buzdakin nudi program "4+14 - Gospodarski razvoj kao temelj cjelokupnog razvoja".

Namjera mu je stvoriti čvrste financijske temelje razvojem poduzetništva i obrtništva, poljoprivrede, turizma te korištenjem EU-fondova, županijskih i državnih potpora.

Buzdakin je rođen u Kopru 1981. godine i od prvog je dana vezan za Buje. Magistar je ekonomije, a u poslovni svijet je zakoračio još kao student Ekonomskog fakulteta u Rijeci. Radno iskustvo stjecao je na područjima poduzetništva, prodaje, menadžmenta, marketinga i financija.

- Nekoliko sam godina radio u turizmu, što mi je omogućilo da usavršim znanje engleskog, talijanskog i slovenskog jezika, kao i da upoznam različite svjetske destinacije, ljude i kulture. Volio bih ta znanja primijeniti i kako bih svoje Buje s njihovom bogatom poviješću i prirodnim ljepotama približio turistima i novim posjetiteljima, poručio je. (K. FLEGAR)


Podijeli: Facebook Twiter