Robbie Williams iduce ljeto u Budvi?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kao munja je internetskim portalima prostrujala vijest da ce Robbie Williams, jedna od najvecih svjetskih pop zvijezda, navodno nastupiti sljedeceg ljeta na golemoj budvanskoj plaži Jaz na kojoj se svojevremeno nastupali i The Rolling Stones, Madonna i Lenny Kravitz.

Kao izvor informacije portali navode strane medije. Istini za volju izvor je travel-budva.com koji cak u tekstu na engleskom jeziku tvrdi da je Robbie Williams koncert potvrdio i kao formalnog organizatora navodi Turisticku zajednicu Budve.

Tim povodom kontaktirali smo Raku Marica, legendarnog menadžera Bijelog dugmeta i Gorana Bregovica, koji je u Budvi organizirao dva od tri spomenuta spektakularna koncerta. Raka Maric nam je izjavio da je istina da je predao ponudu za koncert Robbieja Williamsa za Budvu, ali i za beogradsko Ušce, no da zasad nema nikakvog konkretnog odgovora od njegovog menadžmenta.

Pregovori su u tijeku, a hoce li se koncert održati i gdje, znat ce se u najoptimisticnijoj varijanti možda tek nešto prije Nove godine, kaže Raka Maric.

Hoce li Robbie Williams nastupiti u Budvi sam ili uz pratnju svog bivšeg boy benda Take That kojem se vratio nakon petnaest godina i s kojim planira album i zajednicku turneju prije ponovnog rastanka ili pak možda nece uopce nastupiti, veliko je pitanje.

Robbie Williams je vec prakticki bio ugovorio samostalnu turneju za sljedecu godinu u kojoj je neslužbeni datum bio dobio i Zagreb, ali ju je stornirao i poceo s radom na turneji s Take That i to samo po Velikoj Britaniji, pa su svi europski promotori do daljnjeg prekinuli pregovore.

Neslužbeno saznajemo da se cijena nastupa Robbiea Williamsa vrti oko dva i pol milijuna dolara.


Podijeli: Facebook Twiter