Robbie Williams: Idemo, Zagreb!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Karizmatični Robbie Williams, najveća svjetska muška pop zvijezda današnjice, sutra kreće na veliku europsku stadionsku turneju u okviru koje će 13. kolovoza gostovati i na zagrebačkom maksimirskom stadionu. Robbie je svakodnevno na dugim i iscrpljujućim probama za nadolazeću seriju dugoočekivanih koncerata. S javnošću i fanovima podijelio je prije nekoliko dana fotografije i kratke videoisječke snimljene za vrijeme jedne od proba. Na taj je način omogućio svima koji se spremaju na njegove koncerte da nakratko zavire u posljednje pripreme za turneju.

- Jako sam uzbuđen jer ove godine ponovo nastupam uživo. Prošli su me koncerti podsjetili kako je poseban osjećaj izvoditi svoje vlastite pjesme ispred brojne publike, uz sva uzbuđenja i adrenalin koji idu uz to. Idemo, Zagreb! - poručio je Williams.

Velika produkcija i Robbiejeva energičnost obećavaju zaista spektakularan show. Stadionska "Take the Crown 2013." turneja počinje sutra u Dublinu na Aviva stadionu. Turneja obuhvaća 26 gradova. Do koncerta Robbieja Williamsa 13. kolovoza na stadionu Maksimir ima još točno dva mjeseca. Od samog početka prodaje ulaznica zanimanje za koncert na kojem će Robbie izvesti "sve" svoje stare i nove hitove je izuzetno velik.

Ostalo je oko dvanaest tisuća ulaznica. Ulaznice za kategoriju "sjever gore" već su rasprodane. S obzirom na to da je zagrebački koncert jedini u regiji,  ulaznice su tražene i u susjednim zemljama, a s približavanjem  ljetnih datuma, povećava se i zanimanje turista i iz udaljenijih zemalja. Dostupne su na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima te u ovlaštenim VIP centrima u svim većih gradovima. Cijene ulaznica su sljedeće: loža 1.199 kuna, fan pit 759, sjedenje I 559, sjedenje II 459, stajanje 399 i sjedenje III 359 kuna. (V. PERŠIĆ/NL)


Podijeli: Facebook Twiter