Robbie Williams 13. kolovoza na stadionu u Maksimiru!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Britanska pop zvijezda Robbie Williams nastupit će u Zagrebu 13. kolovoza, na stadionu u Maksimiru, u sklopu europske turneje "Take The Crown", potvrdio je danas na konferenciji za novinare direktor Adria Entertainmenta Vladimir Ivanković.

Redovita prodaja ulaznica počinje u četvrtak, 28. veljače u 10 sati na svim prodajnim mjestima sustava Eventimea u Hrvatskoj i inozemstvu te na www.eventim.hr, najavio je Damir Žigić iz Eventima. Napomenuo je da je to jedini koncert tog izvođača u regiji.

Žigić je također izvijestio da pretprodaja ulaznica za članove fan-kluba preko službene internetske stranice tickets.robbiewilliams.com počinje 27. veljače u 10 sati.

U prodaji će biti i posebni VIP paketi. Više informacija o VIP paketima i cijenama bit će objavljeno uoči pretprodaje.

Ulaznice su razvrstane u više kategorija pa će tako za ložu stajati 1.199 kuna, za fan pit zonu 759 kuna, tribinu zapad dolje 559 kuna, zapad gore i istok 459 kuna, stajanje (travnjak) 399 kuna, sjever dolje – 359 kuna te sjever gore 259 kuna, kazao je Žigić.

Robbie Williams ovog će ljeta nastupiti na stadionima diljem Europe, a turneju počinje 19. lipnja na gradskome stadionu u Manchesteru.

Kao predizvođač na zagrebačkome koncetu nastupit će Olly Murs. Robbie Williams rodio se 1974. godine u gradiću Stoke-on Trentu u Staffordshireu. Bio je član popularnoga boy-benda Take That, a najveću je popularnost postigao kao solist.

Nakon nekoliko ranih tinejdžerskih godina u tom bendu, počela je Robbiejeva samostalna karijera s rušenjem rekorda te turnejama i koncertima koji su mu osigurali ugled izvođača s najboljim nastupima uživo i iznimnom potražnjom za albumima: "Life Thru A Lens" (1997.), "I’ve Been Expecting You" (1998.), "Sing When You’re Winning" (2000.), "Swing When You’re Winning" (2001.), "Escapology" (2002.), "Intensive Care" (2005.), "Rudebox" (2006.) i "Reality Killed The Video Star" (2009.).

Godine 2006. uvršten je u Guinnessovu knjigu rekorda jer je u jednom danu prodao 1,6 milijuna ulaznica za koncerte na turneji "Close Encounters". Šest njegovih albuma na popisu je 100 najprodavanijih. Osvojio je mnoge nagrade, dodijeljeno mu je 17 BRIT Awards priznanja te sedam ECHO nagrada, a uvršten je i u Glazbenu kuću slavnih (UK Music Hall Of Fame). (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter