Robbie i Take That na Sanremu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tocno mjesec dana prije pocetka ovogodišnjeg Sanrema koji ce se održati od 15. do 19. veljace u Teatru Ariston, stiže vijest kako je potpisan ugovor za prve strane goste. To su Robbie Williams i Take That kojima ce ovo biti dobrodošla i dobro placena reklama za njihov ovoljetni koncert na milanskom stadionu San Siro 12. srpnja.

Nakon ponovnog okupljanja i povratka prije petnaest godina odbjeglog Robbija Williamsa, grupa Take That u kompletnoj originalnoj postavi s albumom «Progress» ruši sve rekorde prodaje. Posljednji put su Robbie Williams i Take That bili gosti na Sanremu 1994. godine.

Dogovoren je i nastup kanadskog svjetskog teen-pop fenomena 16-godišnjeg Justina Biebera, a i dalje se za festival kojeg ce ove godine voditi popularni talijanski pjevac Gianni Morandi zajedno s Belen Rodriguez i Elisabettom Canalis, nastavljaju pregovori s trenutno najvecom zvijezdom svjetske pop scene Lady Gagom, zasad bez pozitivnog rezultata.

Sanjaju se i Madonna, Monica Bellucci, Robert De Niro i Angelina Jolie. Za finalnu vecer pred realizacijom je potpisivanje ugovora s popularnim talijanskim zabavljacem Fiorellom, a ne bi bilo nikakvo iznenadenje ako na pozornici Teatra Ariston ugledamo i još dva popularna imena: Carla Verdonea i Gorana Bregovica.


Podijeli: Facebook Twiter