Rob Felix na pulskim ulicama

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Anticka predstava "Felix" uprilicena je u srijedu na pulskim ulicama. Rijec je o kostimiranoj hodajucoj predstavi Kazališne udruge FERR, izvedenoj na potezu od Narodnog trga, preko Flanaticke ulice do Portarate i Foruma, koja je zapravo njihov poklon gradanima, ali i ogledna predstava za predstavnike pulskih turistickih agencija koju je dogovorila pulska Turisticka zajednica.

- Buduci da je Felix kostimirana hodajuca predstava, ona je ujedno i razgledavanje grada, upoznavanje anticke Pule te obilazak kulturno-povijesnih spomenika od Arheološkog muzeja, Herculovih vrata, Slavoluka Sergijevaca do Foruma. Izvodi se na tri jezika, hrvatskom, talijanskom i engleskom, a naša je želja da je vide i predstavnici agencija da bi je mogli ponuditi gostima i obogatiti svoju ponudu. Radi se naime o drukcijem doživljaju Pule i obilasku njenih znamenitosti, istaknula je predstavnica pulskog TZ-a Vesna Jovicic.

Praceni znatiželjnim pogledima Puljana, predstavnici agencija i novinari krenuli su za kostimiranom ekipom. Predstavnici turistickih vodica bili su zadovoljni, a jedina zamjerka možda je pretiha izvedba, buduci da su se glasovi izvodaca gubili u  žamoru prolaznika. (S. Z. T.)


Podijeli: Facebook Twiter