RK Poreč: Čorić u CO Zagreb, Miličević u Meškov

Teo Čorić od jeseni će dijeliti svlačionicu s Lukom Stepančićem i Zlatkom Horvatom (Snimila Jelena PREKALJ)
Teo Čorić od jeseni će dijeliti svlačionicu s Lukom Stepančićem i Zlatkom Horvatom (Snimila Jelena PREKALJ)

Ovosezonski vrlo uspješni nastupi rukometaša Poreča na oba domaća fronta, u prvenstvu i kupu, očito su zapaženi na rukometnom tržištu. Naime, dvojica porečkih prvotimaca već su ostvarila vrlo atraktivne angažmane za sljedeću sezonu u kojoj više neće nositi dres Poreča, već igrati za klubove koji u svojim planovima imaju zacrtane nešto više ciljeve i natječu se u značajnijim natjecanjima.

Tako je nadareni Teo Čorić, koji je unazad četiri godine dva puta bio proglašavan i najboljim kružnim napadačem Europe u svom uzrastu, 2010. za mlađe juniore, a prošle godine za juniore, u nedjelju navečer stavio svoj potpis na četverogodišnju vjernost našem najboljem klubu CO Zagrebu.

Za razliku od Čorića koji iz Poreča do Zagreba može i autom, Davidu Miličeviću će u svoj novi klub ipak trebati otputovati avionom. Puljanin koji je protekle tri sezone nosio dres Poreča potpisao je, naime, dvogodišnji ugovor s bjeloruskim Meškovom iz Bresta. Miličević će se sa svojom novom momčadi u sljedećoj sezoni susretati s Čorićevim CO Zagrebom u SEHA ligi, a u europskim natjecanjima možda ponovno navrati u Velog Jožu, jer će se Meškov, kao i Poreč, na jesen natjecati u EHF kupu. (K. KLARIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU

 


Podijeli: Facebook Twiter