Rizzijeva ulica: Sudar automobila i kamiona

Prometna nesreća na pulskoj obilaznici (D. MEMEDOVIĆ)
Prometna nesreća na pulskoj obilaznici (D. MEMEDOVIĆ)

U Puli danas oko 10.10 sati dogodila se prometna nezgoda na obilaznici, sudarili su se osobni automobil i kamion. Upravljajući Citroenom 75-godišnji je Puljanin iz Rizzijeve ulice ušao u raskrižje s Cestom Prekomorskih brigada bez zaustavljanja, ne propustivši vozila koja su se kretala prometnicom s prednošću prolaza.

Naletio je na kamion Scania pulskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 34-godišnji Puljanin, i od siline udarca Citroen je izletio s ceste na travnatu površinu. Vozač i 72-godišnja suvozačica zadobili su lakše ozljede i odvezeni su u bolnicu. Radi počinjenog prometnog prekršaja protiv vozača Citroena podnijet će se optužni prijedlog, saznajemo od glasnogovornice Policijske uprave istarske Suzane Sokač.

Prema riječima svjedoka kojeg smo zatekli na mjestu nesreće, vozač kamiona je pokušao izbjeći sudar ali nije uspio, a vozač Citroena zadobio je manju posjekotinu na licu. Kamion je uslijed udarca bio prilično oštećen te je neko vrijeme ostao stajati na cesti dok nije stigao serviser. Za to je vrijeme policija regulirala promet koji se na dijelu obilaznice kod izlaza iz Rizzijeve ulice odvijao jednim trakom. (D. PALIBRK)

 


Podijeli: Facebook Twiter