Rijeka - Rovinj 3:0

Igor Demirović, Rovinj (M. MIJOŠEK)
Igor Demirović, Rovinj (M. MIJOŠEK)

Odbojkaši Rijeke ostvarili su i drugu uzastopnu pobjedu u ligi za ostanak u prvom jakosnom razredu, na samo dva boda zaostatka približili su se svojim današnjim suparnicima, ali zonu ispadanja u drugu jakosnu skupinu još uvijek nisu napustili. I unatoč ovim dvjema pobjedama teško da će je napustiti sve da do kraja sezone ne izgube niti jednu utakmicu. Tek sad se vidi koliko nedostaje onih nekoliko bodova iz prvog dijela sezone, prokockanih na račun prevelikih oscilacija u igri, kojih niti jučer nije nedostajalo.

No, za razliku od mnogih ovosezonskih utakmica, gosti domaće "crne rupe" ipak nisu znali ili mogli kazniti. Prve dvije dionice lako su otišle na stranu Riječana koji su na pravi način zaustavili Demirovića, bez pravog učinka kojega "žuti" nisu mogli računati na pobjedu. U trećoj dionici Demirović je promašio tek nekoliko svojih pokušaja, ali i to je bilo dovoljno Riječanima koji su jučer jednostavno imali više raspoloženih pojedinaca. Od Jurišića, Cibića, braće Lasić, do Filipa Hrabrova koji je odigrao jednu od najboljih utakmica sezone i u trećem setu jednostavno bio nezaustavljiv za goste iz Rovinja.

Utakmica 2. kola Druge skupine Prve lige odbojkaša: Rijeka - Rovinj 3:0 (25:17, 25:22, 25:22). Dvorana mladosti. Gledatelja: 30. Suci: Ramić i Pavičić (oba Sisak).

RIJEKA: D. Lasić 5, Krmpotić, Branković, Jurišić 14, Hrabrov 15, Bradarić, Cibić 14, Jozić, D. Lasić 6, Dorić, Sušanj 1, Jurčević (L).

ROVINJ: Nikačević, Poropat, Mikša 4, Arapović, Demirović 24, Kuhar, Jovanović, Sošić 1, Hrelja (L), Peršić, Ivanić 5, Bajagić 3. (K. SIROTIĆ/NL)


Podijeli: Facebook Twiter