Rijeka: Motociklist poginuo na škurinjskom rotoru

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila nešto prije 13 sati na rotoru na Škurinjama poginuo je motociklist. Očevid je u tijeku, a odvijanje prometa reguliraju policijski djelatnici. Na mjesto pogibije izašla je i dežurna tužiteljica Općinskog državnog odvjetništva.

Prema prvim informacijama s mjesta nesreće, do sudara motocikla i opela corse riječkih registarskih oznaka (RI 814-OD) došlo je u samom rotoru, nadomak izlaska i odvojka u smjeru Drenove.

Motociklist je udario u prednji lijevi dio corse, izgubio je nadzor nad motorkotačem i zapeo u ivičnjak. Pao je s motora i nažalost prije pada udario glavom u metalni prometni znak, što je za njega bilo kobno.

Istovremeno, motor se inercijom još kretao nekih desetak metara dalje i zaustavio u desnoj traci koja iz smjera Drenove ulazi u rotor. Motor je otklizao pod renault kangoo i ostao zaglavljen pod prednjim kotačima automobila kojim je upravljao N. Š.

- U šoku sam, rekao je vozač renaulta. "U tom smo trenutku bili gotovo sami na prometnici. Mladić je udario u opel corsu, čini mi se da je zahvatio rubnik, preletio i udario glavom u prometni znak, kazao je vozač renaulta ni sam ne vjerujući da je mladić vrlo brzo izdahnuo nakon što je stigla hitna pomoć i pokušavala ga reanimirati na licu mjesta.

Mladić je izgubio život na pragu dvadesete godine. (S. KLEVA/NL)


Podijeli: Facebook Twiter