Rijeka: Htio opljačkati kiosk, ozlijedio prodavačicu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prava drama odvijala se u nedjeljno jutro, 15-ak minuta nakon 7 sati, u kiosku iNovina na riječkoj Brajdi, na adresi Ulica Blaža Polića 1c.

Mladi razbojnik pokušao je orobiti prodavačicu, ali kada mu je odbila dati novac lakše ju je ozlijedio.

Mladić S. A. (20) pričekao je da iz kioska izađu dvije mušterije, a zatim je ušao unutra i zatražio novac od prodavačice B. G. (48). Kada je to odbila, odlučio se na očajnički potez - uhvatio ju je za kosu i dva puta joj glavom udario u pult. 

- Koliko mi je kolegica stigla ispričati, mladić je u kiosk ušao kao običan kupac. Gledao je mobitele i duhan, a onda ju je u jednom trenutku zgrabio i htio uzeti novac, ispričala nam je kolegica napadnute prodavačice koja ju je zamijenila na radnom mjestu. Napadnuta prodavačica je, nakon što joj je hitna pomoć pružila pomoć, otišla dati izjavu u policiju. 

- Srećom da je naišao naš poznanik, beskućnik koji tu često dolazi i alarmirao policiju, koja je odmah stigla i uhvatila napadača, kaže prodavačica, zabrinuta za svoju kolegicu. 

- Tko zna što je sve taj mladić mogao učiniti, kaže, objašnjavajući kako je njena kolegica fizički dobro, ali je psihički vrlo potresena.

- Svašta se već događalo u našem susjedstvu, ali ovo je prvi put da smo napadnuti. Možete misliti kako će nam sada biti raditi, kaže uznemirena.

U policiji nam je potvrđeno da je 20-godišnjak uhićen i priveden na kriminalističku obradu. (Š. BRNČIĆ/NL)


Podijeli: Facebook Twiter