Rijeka: Gost kafića ubijen, njegov prijatelj u komi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U noćnom klubu Bačvica u Jušićima kraj Rijeke policija je u utorak oko pet sati pronašla mrtvog Miju Gogića (55) iz Matulja, a zatim je obznanila da je u istom tragičnom događaju teško nastradao i njegov prijatelj Kristijan Sredojević (35), koji se s prijelomom baze lubanje i nagnječenjem mozga nalazi u Jedinici intenzivnog liječenja riječkoga KBC-a.

Doznajemo da je policija uspjela rekonstruirati što se točno događalo u hladnoj noći na utorak u noćnom klubu i da je već raspisana i tjeralica protiv osobe koja se sumnjiči za ubojstvo Gogića i teško ozljeđivanje Sredojevića.

Prema neslužbenoj rekonstrukciji događaja Gogić i Sredojević, inače građevinski radnici, došli su tijekom noći u Bačvicu. Sukob između Gogića i Sredojevića s jedne strane te još nepoznate ekipe s počeo je oko četiri sata ujutro. U fizičkom razračunavanju teško je ozlijeđen Gogić koji je ostao ležati na keramičkim pločicama noćnog kluba, a Sredojević je s teškim ozljedama pronađen u parkiranom  žutom Golfu u vlasništvu Gogića.

Policija je u početku imala puno problema oko saznavanja imena svih gostiju koji su noću na utorak boravili u Bačvici, a novi problemi nastali su kada su se svjedoci trebali prisjetiti što se točno događalo. Temeljem svih prikupljenih informacija sklopljen je mozaik događanja i za sada je na snazi samo policijska tjeralica za osobom koja se dovodi u vezu sa smrću Mije Gogića i teškim stradavanjem Kristijana Sredojevića. U ovom trenutku policija raspolaže s indicijama da je osoba koja se nalazi u bijegu sudjelovala u kobnim događanjima. (B. ŠKORIĆ/NL)


Podijeli: Facebook Twiter