Richie Sambora napustio turneju Bon Jovija

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Gitarist "Bona Jovija" Richie Sambora napustio je sjevernoameričku turneju toga benda zbog "osobnih razloga", ali tvrdi da to nema veze s njegovim dugogodišnjim problemima s ovisnosti o alkoholu i tabletama.

"Hvala vam svima na brizi", napisao je Sambora na Twitteru. "Dobro sam, ali morao sam ostati u Los Angelesu kako bih sredio neke osobne stvari. Vidimo se uskoro", dodao je.

Sambora (53) je u dva navrata, 2007. i 2011., bio u rehabilitacijskom centru kako bi se riješio ovisnosti o alkoholu i tabletama.

U utorak nije svirao s bendom na koncertu u kanadskom Calgaryju.

"Zbog osobnih razloga Richie Sambora neće nastupati u ostatku ovog dijela turneje. Svi koncerti bit će održani kako je i najavljeno", stoji u priopćenju benda objavljenom bez ikakvih drugih pojedinosti u srijedu na službenim internetskim stranicama.

Sambora je izostao i s dijela turneje Bon Jovija po Sjevernoj Americi i Europi 2011., ali je nastupio na otvaranju europskog dijela turneje 8. lipnja te godine u Zagrebu.

Internetski portal TMZ.com, pozivajući se na anonimne izvore, tvrdi da je ovaj put razlog Samborina napuštanja turneje dugogodišnja napetost u odnosima s pjevačem i vođom benda Jonom Bonom Jovijem.

"Bon Jovi" u nastavku turneje "Because We Can" ima 13 zakazanih nastupa do kraja travnja u Kanadi i SAD-u. U svibnju bend kreće na europsku turneju koja će trajati do srpnja. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter