Ri Rock autobus dolazi i u Pulu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ri Rock autobus spreman je za pokret! Pokrenut s ciljem promoviranja demo bendova sa šireg rijeckog podrucja i izvan Rijeke, novi projekt udruge Ri Rock na put krece vec iduceg tjedna.

Polazna stanica Ri Rock autobusa rijecki je klub Palach, u kojem ce iduceg petka i subote nastupiti deset grupa sa šireg rijeckog podrucja: Brain Production, Krešo i Kisele kiše, Senzorz, The Shamrock, Zombie Strippers, Carmina Puttana, Diamond Dust, Fliper, Sunshine Madness i What The Funk!?.

Uz njih, u projektu Ri Rock autobus sudjeluju i grupe Bruno, BUMslang, Negativna orijentacija, Officer Down i Why Not?.

Iako još nisu dogovoreni datumi, zna se da ce, nakon Rijeke, sljedeca stanica rock busa biti Pula, a potom slijedi Zagreb. U planu su i koncerti u Splitu, Osijeku, Križevcima i Buzetu. U svakom od gradova predstavit ce se cetiri ili pet grupa koje sudjeluju u projektu.

Da bi se zabilježilo putovanje Ri Rock autobusom, bendove ce pratiti predstavnik udruge, tehnicari, fotograf i kamerman. Od materijala koji ce biti snimljen na koncertima montirat ce se kratki film i prirediti izložba fotografija koji ce premijeru imati na 32. Ri Rocku krajem godine.

"U buducnosti namjeravamo ustaliti Ri Rock autobus, naravno s drugim bendovima", rekao je predsjednik udruge Ri Rock Nikola Jovanovic.


Podijeli: Facebook Twiter