Revija vjenčanica oduševila publiku


"La piccola sposa", festival je vjenčanja koji drugu godinu zaredom organiziraju rovinjski obrtnici, koji su se upravo i zahvaljujući ovom projektu udružili kako bi budućim parovima osigurali pomoć u organizaciji i osmišljavanju jednog od najljepših dana u životu - dana vjenčanja.

Ovogodišnje izdanje održano u Hotelu Eden, osim što je s jednodnevne prošireno na dvodnevnu manifestaciju bilo je "pojačano" i s modnom revijom vjenčanica osmišljenih i rukom izrađenih u Salonu Sharta.

Nježne, bijele, lepršave i bogate vjenčanice koje su nosile vitke i visoke Rovinjke, naišle su na oduševljenje publike i njihov veliki aplauz. No, najljepša a vjerojatno i jedna od najskupljih haljina - vjenčanica, bila je samo dijelom bogate prezentacije obrtnika koji su, svako u svojoj domeni rada i djelovanja, predstavili svoja umijeća u kreiranju savršenog dana. Zahvaljujući zlatarima na nekolicini je štandova svjetlucanje nakita, ali i zaručničkog prstenja i burmi, posjetitelje privlačilo poput magneta, a ništa manje zapaženo nisu prošli ni štandovi s delicijama- tortama i kolačima i slanim delicijma na kojima se, kako to obično i biva tražio komad(ić) više. Pune ruke posla imali su i saloni za uljepšavanje čije su djelatnice tijekom čitave prezentacije imale pune ruke posla - od klasičnog šminkanja posjetiteljica pa sve do "ugradbenih" djelatnosti noktiju ili različitih ekstenzija. (Napisala i snimila Nina ORLOVIĆ RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter