Revija u Zračnoj luci Pula

S prošlogodišnje revije (D. ŠTIFANIĆ)
S prošlogodišnje revije (D. ŠTIFANIĆ)

Velika tradicionalna revija vjenčanica u sklopu manifestacije Sposa News16 održati će se večeras u 20 sati po prvi put izvan Pule, odnosno u pulskoj Zračnoj luci. Tako će samo za ovu noć jedina istarska Zračna luka zatvoriti svoja vrata putnicima, a otvoriti vrata modi kako bi se na check-inu održala modna revija.

Svoje autorsko viđenje mladenke predstaviti će neka od najjačih imena hrvatske modne scene. Na reviji nastupaju Etna Maar, Jelena Holec, Sedma nit, Igor Galaš & Mario Treščec, Vedrana Mastela, Mario Vijačkić, Anthony Avangard, Blackpearl by Sara Lončarić, Lukabu by Marina Jerant, Martina Herak, Kruno Jendrijev, Laardesign, DI dizajn by Ivana Bačelić Sajko, Anima M. by Mirna Posavčević, Sanja Kaić, IVA art&design by Iva Magdić i Katja Kliba.

Za sve one koji neće biti u mogućnosti prisustvovati reviji, organizator Tijara model managment u suradnji s Medvid Produkcijom iz Pule omogućit će live streaming prijenos dizajnerske revije koja se može pogledati na www.istralive.com.

Nakon modne revije, za sve posjetitelje, modele i dizajnere after party će se održati u Pietas Juliji na Rivi.

Večerašnja revija najbolja je moguća uvertira u sajam vjenčanja SPOSAnews 16 koji će se idućeg vikenda 30. i 31. siječnja tradicionalno održati u Domu hrvatskih branitelja u Puli. Događaj je to s prepoznatljivom tradicijom, velikim interesom publike i medija. SPOSAnews okuplja osamdesetak izlagača te svake godine privuče oko 2000 posjetitelja. Tijekom dva dana Festivala održavaju se dnevne modne revije, predavanja na temu braka i ljubavi, radionice za mladence te razne druge prezentacije i radionice.

Ulaznica za večerašnju modnu reviju na pulskom aerodromu je 30 kuna, a ulaz na Festival sljedećeg vikenda se ne naplaćuje. (L. BAGAR)


Podijeli: Facebook Twiter