Retrospective Miss na Trci na prstenac

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ovogodišnja barbanska Trka na prstenac u Barbanu donosi i poseban program - Retrospective Miss, što predstavlja oživljavanje još jedne stare tradicije. Naime, dok su se dan uoči Trke konjanici pripremali za sutrašnje natjecanje, u centru Barbana se na glavnom trgu u sklopu zabavnog programa birala najljepša djevojka, ona kojoj će Barban i kruna ostati u trajnom sjećanju na pretposljednji vikend u kolovozu.

Ti su izbori za titulu Miss dugo bili jedno od zaštitnih lice Trke na prstenac. Ove godine prisjetit ćemo se svih najljepših i najzanimljivih trenutaka u programu pod nazivom Retrospective Miss. Casting menadžerica Gledis Šprah tom će prilikom promovirati svoju knjigu pod nazivom "Sad je dosta", a u glazbenom djelu programa nastupit će mladi barbanski virtuoz na harmonici Ivan Licul i aktualna Miss Hrvatske Angelica Zacchigna. Voditelj programa bit će za ovu posebnu prigodu glumac i tv voditelj Davor Garić.

Retrospective Miss održat će se u subotu, a početak programa je u 22 sata na glavnom trgu u Barbanu. Organizaciju potpisuje firma Art Moment u suradnji s Društvom Trka na prstenac. Zabavni program u sklopu manifestacije vrlo je bogat, u petak u Roy baru sviraju Lighthouse band i Nikola z Kukurini. U subotu na placi veliki je koncert Mladena Grdovića i grupe Romantic, uz Lighthouse band kao predgrupu, a kod Stare škole nastupa Serđo Valić. Iste večeri u Roy baru posjetitelje će zabavljati DJ Nikola z Kukurini. Za završnu nedjeljnu feštu na placi pobrinut će se Koktelsi, Alen Vitasović i Alfa Time band, kod Stare škole publika će uživati uz Lighthouse band, a u Roy baru uz DJ-a Nikolu z Kukurini i legendarni pulski The Night Express band. (L. SLIJEPČEVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter