Retro: Modern Talking dolaze u Zagreb


Thomas Anders & Modern Talking u subotu 9. siječnja u 20 sati nastupit će u KC-u »Dražen Petrović«, prostoru koji je svima poznatiji kao Cibona.

Thomas Andres i Modern Talking prvi put dolaze u Hrvatsku. Modern Talking je njemački disco pop sastav, koji su činili Thomas Anders i Dieter Bohlen.

Sastav je osnovan 1984. godine, a najveći uspjeh imao je u drugoj polovici 80-ih. Vladali su euro dance pop glazbom gotovo cijelo desetljeće i sa 150 milijuna prodanih albuma diljem svijeta postali jedan od najprodavanijih europskih bendova 80-ih godina. Prošlogodišnji rasprodani koncert u Budimpešti s više od 7 tisuća posjetitelja dovoljno govori o njihovoj popularnosti koja traje i danas.

JedinstvenI glas Thomasa Andersa temelj je dvosatnog zagrebačkog koncerta u vrhunskoj produkciji, nažalost bez Dietera Bohlena koji se posvetio producentskom radu. Ulaznice za zagrebački koncert Modern Talkinga po cijeni od 180, 270 i 330 kuna već SU u prodaji na svim prodajnim mjestima Eventima, na prodajnim mjestima Tiska i Tisak Media Centara. (V. P.)


Podijeli: Facebook Twiter