Restović: TV Istru ostavljam u dobrim rukama

Tv Istru ostavljam u dobrim rukama, Gordana Restović (M. ANGELINI)
Tv Istru ostavljam u dobrim rukama, Gordana Restović (M. ANGELINI)

Nakon sedam godina rada na televiziji i ostvarenih rezultata kao što su visoka gledanost i priznanja nadležne Agencije za elektroničke medije kroz novčanu stimulaciju emisija i bodovanje kvalitete programa te pozicioniranje TV Istre kao jedne od snažnijih lokalnih televizija, vrlo sam zadovoljna.

Cijelo to vrijeme imala sam tim vrlo kvalitetnih i mladih ljudi koji su se nesebično trudili i davali te sam sigurna da će zajedno nastaviti započeto, dodati novu kvalitetu i entuzijazam, što je za posao samo dobro, a njihovi planovi su svježi, novi i zanimljivi.

Kako vidite budućnost TV Istre i koji su vaši planovi?

Recesija u zemlji odražava se na cijelo gospodarstvo pa je tako i s medijima, no TV Istra je napravila svoje restrukturiranje i svakako je solidna tvrtka s još puno neiskorištenog potencijala. Elektronički mediji su "zarazni" i sve ovo vrijeme imala sam priliku puno toga naučiti i upoznati krasne ljude te ću, vjerujem, sa svima nastaviti suradnju. Imala sam sreću da vlasnici tvrtke shvaćaju moju želju za novim izazovima i da ćemo dalje surađivati te biti kao uvijek u dobrim odnosima.

Počela je nova programska shema, na kojoj ste i vi radili.

Jesenju programsku shemu dogovorili smo zajedno još tijekom ljeta, baš kao i promidžbenu kampanju. Ona je rezultat rada šireg uredničkog tima TV Istre, a uvjetovana je i natječajima Agencije za elektroničke medije. Kao takva, ona ne prelazi 10 posto promjena osnovne sheme, ali donosi novu raznolikost i naravno ono što nam je najvažnije - udovoljava našim gledateljima i zahtjevima koje su izrazili tijekom godine.

Ostavljate li televiziju u dobrim rukama?

Kolege koji nastavljaju voditi i upravljati tvrtkom imaju i njeno osobno, i vlasnikovo potpuno povjerenje da će svojim znanjem i iskustvom sigurno dati novi pečat i doprinos u razvijanju televizije da bude još bolja i kvalitetnija. Ostaje mi još jedino da zahvalim svima onima koji su vjerovali u nas medij, naše novinare i suradnike te da ih pozovem da to čine i dalje. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter