Repriza dočeka Nove godine uz Koktelse

(Rex)
(Rex)

Gotovo poput reprize dočeka Nove godine, na Forumu su u nedjelju 1. siječnja nastupili Koktelsi. Veliki broj mladih spremno je odradio još jednu večernju veselicu na glavnom gradskom trgu, a potom se i razmiljeli gradskim ulicama prenoseći dobru energiju po cijelom gradu.

Valja napomenuti da je ovaj nastup Koktelsa bio gotovo istovjetan prošlogodišnjem kada su također začinili večer prvog dana sada već prošle godine. Ujedno je ovaj završni koncert obilježio i kraj blagdanskih aktivnosti koje su počele već krajem studenog, trajale svakog dana u prosincu i završile koncertom TBF-a na Silvestrovo, velebnim novogodišnjim koncertom Hladnog piva i Night Expressa na Forumu i prekrasnim vatrometom u ponoć. Stoga se može zaključiti da je ovogodišnji, odnosno sada već prošlogodišnji program "Prosinac u gradu" bio bogatiji nego ikad dosad i uveo rasplesane Puljane u novu 2017. godinu.

Puljani su bili sjajno raspoloženi, sve su generacije pokazale da se znaju dobro zabavljati, plesali su i pjevali te si još jednom čestitali Novu godinu i poželjeli da bude još bolja. (S. Z. T.)


Podijeli: Facebook Twiter