Reprezentacija u Porecu i Puli

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U pulskom Domu sportova "Mate Parlov" održana konferencija za novinare na kojoj je najavljen skori dolazak hrvatske muške košarkaške reprezentacije na pripreme u Porec. Izabranici Josipa Vrankovica u Istri ce boraviti od 16. do 25. srpnja i tom prigodom odigrati dvije prijateljske utakmice protiv reprezentacije Italije.

Prva je na rasporedu 24. srpnja u poreckoj "Žatiki" u 18 sati, dok ce se dan kasnije igrati u pulskom Domu sportova "Mate Parlov" u 20.30 sati. U organizaciju pulskog susreta ukljuceni su predstavnici KK "Stoja", KK "Pula 1981" i ŽKK "Biska Pula", uz naravno Košarkaški savez Istarske županije, a dodatne informacije prisutnim predstavnicima "sedme sile" iznio je Boris Jakimenko, strucni tajnik Hrvatskog košarkaškog saveza.

- Kao što je poznato, muška košarkaška reprezentacija Hrvatske izborila je nastup na svjetskom prvenstvu koje ce se od 28. kolovoza do 12. rujna održati u Turskoj. Time smo zadržali kontinuitet nastupa na velikim natjecanjima nakon što smo bili prisutni na prvenstvima Europe u Španjolskoj (2007) i Poljskoj (2009) te Olimpijskim igrama u Pekingu (2008) - rekao je Jakimenko.


Podijeli: Facebook Twiter