Repetitor - udarno ime Art&Music festivala

Repetitor dolaze u Pulu s novim, trećim albumom "Gde ćeš"
Repetitor dolaze u Pulu s novim, trećim albumom "Gde ćeš"

Beogradski alternativni rock'n'roll trio Repetitor glavno je izvođačko ime ovogodišnjeg izdanja Art & Music festivala koji će se, uz slobodan ulaz, održati u subotu 19. studenog u Hotelu Pula.
 
Uz Repetitor, čiju postavu čine Boris Vlastelica, Ana-Marija Cupin i Milena Milutinović i čija je posebna kvaliteta energičan lajv nastup, u nekadašnjem kultnom pulskom okupljalištu iste će večeri nastupiti i zagrebački Seven That Spells te tri pulska sastava - Fifth Abyss, The BlackBellis i Sick Crap.
 
Beogradski Repetitor dolazi sa svježe objavljenim trećim albumom "Gde ćeš" (izdanim prije nepuna tri tjedna) i usred su europske turneje. Album dobiva dobre kritike, a promovirat će ga na istom pulskom festivalu na kojem su prije gotovo deset godina (2007.) pobijedili i nakon čega, kako sami kažu, više ništa nije bilo kao prije.
 
Zagrebački Seven That Spells najduži su i najpoznatiji projekt Nike Potočnjaka (uz Jastreb i Otrovnu Kristinu). Psycho/kraut/stoner/noise zvuka, poznatiji su u Europi nego u Hrvatskoj, a iza sebe imaju 11 albuma, inozemnog izdavača i nekoliko većih turneja po zapadnoevropskim odredištima. Ovo će im biti prvo predstavljanje pulskoj publici i to dan nakon koncerta u austrijskom Kufstainu.
 
I pulski bendovi Fifth Abyss i The BlackBellis također će se 19. studenog prvi put predstaviti pulskoj publici, dok Sick Crap čine mlade, ali već znane pulske 
punk/HC snage.
 
Fifth Abyss čine petorica pulskih srednjoškolaca i za sebe kažu da su pristaše alternativne životne filozofije. Dolaze iz grada u kojem prema posljednjem istraživanju o kulturnim potrebama mladih u jadranskim gradovima više od 80 posto učenika trećih i četvrtih razreda srednje škole ne voli slušati punk/metal/rock/blues glazbu. Ovaj mladi bend otvorit će koncertnu večer na A&M festivalu, koja počinje u 20.30 sati.
 
The Blackbellis su ekipa veterana pulske rock'n'roll scene koju čine bivši i sadašnji članovi Messerschmitta, Spoonsa, Anti Otpada, Hazea, Barbara, a predstavit će se s nekoliko svježih pjesama.
 
Sick Crap svježe su ime na pulskoj punk/HC sceni, a nakon nastupa diljem Hrvatske i Slovenije, predstavit će ovogodišnji album "Wasted Kids" kao i pjesme s novog albuma koji treba biti objavljen za par mjeseci. (Z. ANGELESKI)
 
 
 

Podijeli: Facebook Twiter