Renomirani britanski DJ Aries u Monte Paradisu

Aries - drum & bass, jungle i dubstep DJ iz Birminghama
Aries - drum & bass, jungle i dubstep DJ iz Birminghama

Uz podršku domaćih snaga Pulap Reggae Stationa, L Jaya i Sheca u petak, 31. siječnja, u sklopu programa Rojc Showcase, u Monte Paradiso klubu u podzemlju Rojca nastupit će renomirani britanski DJ i producent Aries. Dan nakon Pule nastupit će u zagrebačkom klubu Sirup.

Aries je drum & bass, jungle i dubstep DJ i producent iz Birminghama, čijim nastupima dominiraju zvuci stare i nove škole junglea, no uvijek se nađe mjesta i za ostale podvrste drum and bass muzike, kao i za sve prisutniji dubstep. Glazba mu je najviše inspirirana roots i dub reggaeom, nastupao je diljem svijeta, a njegova jedinstvena produkcija, kako navode organizatori, nudi dubinu koja ne tjera ljude samo na slušanje i razmišljanje, nego je jako dobro prihvaćena na plesnom podiju.

Svoju glazbenu karijeru počeo je 2000. godine, a prvu ploču izdaje 2005. za Co-Lab Records, a na tom izdanju pojavljuje njegov hit "Herb Smoke" koji su remiksirali d'n'b velikani TC i Marcus Visionary. Na vinilu je također izdao "Nuff Reggae Music", "Just Like The Rain" i "Skankin Dub" za izdavačku kuću Lion Dubs te "Ala Bama" za Roots Records.

Glazbu mu podržavaju legende poput Shy FX-a i Zanea Lowea, a surađivao je s velikanima modernog jungle i d'n'b zvuka kao što su Marcus Visionary, Benny Page, Jacky Murda, TC, MC Demolition Man, Tuffist, Ray Keith. (Z. ANGELESKI)


Podijeli: Facebook Twiter