Renomirani britanski DJ Aries sutra u Rojcu

Aries - drum & bass, jungle i dubstep DJ i producent iz Birminghama
Aries - drum & bass, jungle i dubstep DJ i producent iz Birminghama

Renomirani britanski drum & bass, jungle i dubstep DJ i producent Aries nastupit će u petak na popularnom Rojc Showcaseu u pulskom Monte Paradiso klubu u podzemlju Rojca, a podršku će mu te plesne večeri pružiti domaće snage Pulap Reggae Station, L Jay i Sheco iz Seasplash Pula Crewa. Dan kasnije, u subotu, Aries gostuje u novootvorenom prostoru zagrebačkog kluba Sirup, u organizaciji Trip To Ziona.

Ovaj hvaljeni DJ i producent iz Birminghama uživa u bass kulturi od 1990. godine; glazba mu je najviše inspirirana roots i dub reggaeom, a produkcija jedinstvena i vrlo dobro prihvaćena na plesnom podiju. Glazbenu karijeru počeo je 2000., a izdanja niže od prve ploče objavljene 2005. za Co-Lab Records.

Na istom se izdanju pojavljuje hit "Herbsmoke", koji su remixirali i d'n'b velikani TC i Marcus Visionary. Njegove pjesme podržavaju i vrte legende poput Shy FX-a ili Zanea Lowea, a surađivao je s još nekim velikanima modernog jungle i d'n'b zvuka kao što su Benny Page, Jacky Murda, MC Demolition Man, Tuffist, Ray Keith.

Uspostavljene veze uspješno su održane i potvrđene prošle godine kada se ovog DJ-a i producenta moglo slušati na Outlook festivalu, a očekuje se da će Aries, uz podršku domaćih izvođača, zakuhati situaciju na plesnim podijima u Puli i Zagrebu. (Z. ANGELESKI)


Podijeli: Facebook Twiter