"Rendez-vous au cinéma" u kinu Valli

Iz filma "Ludi Pierrot"
Iz filma "Ludi Pierrot"

U Kinu Valli se od četvrtka 13. listopada do srijede 19. listopada nastavlja suradnja s francuskim programom pod nazivom "Rendez - vous au cinéma" koji i ove godine dovodi festival Francuske u Hrvatsku. Tako će se tijekom listopada na velikom platnu pulskog kina prikazati izbor od sedam filmova vrhunske kinematografije a na programu su svi žanrovi, od novih filmova do klasika i animiranog filma za najmlađe.

U četvrtak "Rendez-vous au cinéma" otvara romantična drama "Ludi Pierrot" ("Pierrot le fou"). Osim njega kino Valli u sedam dana francuskog filma nudi i komediju "Kao avion" ("Comme un avion"), obiteljsku dramu "Fatima", komediju "Praznik" ("Jour de fete") te dvije drame "Sjećanja" ("Les souvenirs") i "Hipokrat" ("Hippocrate").

U bogatom programu naći će se i poslastica za najmlađe, "Gus - Mala ptica, veliko putovanje" ("Petit oiseau, grand voyage"), animirana komedija o herojskom putovanju nevjerojatne žute ptičice koja prelazi put od malenog siročeta bez obitelji, koje nikada nije napustilo gnijezdo, do vođe jata na putu za jug.

Više informacija o programu može se pronaći na www.kinovalli.net ili www.rendez-vous.hr, a cijena ulaznica je deset kuna po filmu. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter