Rekordnih 198 polaznika EduSplasha

Gužva na prvom okupljanju
Gužva na prvom okupljanju

Okupljanjem rekordnog broja novih polaznika za četiri radionice (ukupno se njih 198 prijavilo za edukaciju o produkciji i organizaciji kulturnih događanja, edukaciju o produkciji zvuka uživo, edukaciju o osnovama fotografije i edukaciju Ableton Live), jučer je u prostorijama Rojca počeo novi ciklus edukacija EduSplash - multimedijske platforme za edukaciju i razvoj.

U opuštenoj atmosferi polaznike su pozdravili predavači, nakon čega su bili predstavljeni prostori u kojima će se odvijati predavanja te plan i program četiriju radionica.

Ovu je multimedijsku platformu za edukaciju i razvoj prije dvije godine pokrenula pulska udruga Seasplash. Projekt je osmišljen prvenstveno kao besplatna edukacijska platforma, čiji je cilj da kroz svoje edukacijske programe stvori kvalificirani kadar mladih i kreativnih pojedinaca za rad na području nezavisne kulture i umjetnosti. Na predavanjima će svoja dugogodišnja iskustva nesebično podijeliti domaći i strani predavači, angažirani na području nezavisne kulture. Predavanja će se odvijati u ožujku i travnju, dva puta tjedno u poslijepodnevnim ili večernjim terminima.

Nakon završenog prvog ciklusa edukacija, polaznicima će biti uručene diplome, a svi zainteresirani moći će nastaviti usavršavati svoja znanja i vještine kroz drugi napredniji ciklus edukacija koji su predviđeni za kraj ove godine. (Z. A.)

198 polaznika EduSplashaU ROJCU STARTALE ČETIRI RADIONICE MULTIMEDIJSKE PLATFORME ZA EDUKACIJU I RAZVOJ Rekordnih 198 polaznika EduSplasha PULA Okupljanjem rekordnog broja novih polaznika za četiri radionice (ukupno se njih 198 prijavilo za edukaciju o produkciji i organizaciji kulturnih događanja, edukaciju o produkciji zvuka uživo, edukaciju o osnovama fotografije i edukaciju Ableton Live) , prekjučer je u prostorijama Rojca počeo novi ciklus edukacija EduSplash - multimedijske platforme za edukaciju i razvoj. U opuštenoj atmosferi polaznike su pozdravili predavači, nakon čega su bili predstavljeni prostori u kojima će se odvijati predavanja te plan i program četiriju radionica. Ovu je multimedijsku platformu za edukaciju i razvoj prije dvije godine pokrenula pulska udruga Seasplash. Projekt je osmišljen prvenstveno kao besplatna edukacijska platforma, čiji je cilj da kroz svoje edukacijske programe stvori kvalificirani kadar mladih i kreativnih pojedinaca za rad na području nezavisne kulture i umjetnosti. Na predavanjima će svoja dugogodišnja iskustva nesebično podijeliti domaći i strani predavači, angažirani na području nezavisne kulture. Predavanja će se odvijati u ožujku i travnju, dva puta tjedno u poslijepodnevnim ili večernjim terminima. Nakon završenog prvog ciklusa edukacija, polaznicima će biti uručene diplome, a svi zainteresirani moći će nastaviti usavršavati svoja znanja i vještine kroz drugi napredniji ciklus edukacija koji su predviđeni za kraj ove godine. Z. A.  - GO03369859.jpg Gužva na prvom okupljanju  - GO03357530.jpg logo


Podijeli: Facebook Twiter