Reisman u Saboru, popodne sa Štulhoferom za odabrane

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Velika dvorana Filozofskog fakulteta u Zagrebu, popularna "sedmica", jucer navecer jednostavno je bila premala za sve koji su željeli prisustvovati suceljavanju kontroverzne "znanstvenice" Judith Reisman i profesora Aleksandra Štulhofera.

Danas slijedi novi pokušaj. Suceljavanje ce se održati u 17.30 sati u hotelu Westin, a svi zainteresirani moci ce ga pratiti iskljucivo putem live streaminga.

Naime, tribina ce biti zatvorenoga karaktera, pred malobrojnom i unaprijed odredenom publikom. Moderatorica tribine bit ce profesorica psihologije s FFZG-a, dr. Dinka Corkalo.

Kasnije ce u kristalnoj dvorani hotela Westin, s pocetkom u 19 sati, Reisman održati ranije najavljeno predavanje "Posljedice seksualne revolucije: Prava istina". Ono ce biti javnog, otvorenog karaktera.

Judith Reisman je danas stigla i u Hrvatski sabor, gdje ju je docekao HDZ predvoden Davorom Stierom, koji ju je vrlo srdacno pozdravio i kazao joj: "Neki tamo lažni liberali su vas željeli zabraniti u Saboru! Ali, eto, tu ste, pobijedila je sloboda govora, dobrodošli".

Stier se ispricao što su je napali u Hrvatskoj, no ona je kazala da je zadovoljna prijemom, a da su je napadali tek pojedinci.

Spomenula je i HRT-ovu novinarku Karolinu Vidovic Krišto kazavši da je ona razlog što je došla u Hrvatsku. (Index.hr)


Podijeli: Facebook Twiter